مهاجرتی ترکیه

دلایل رد شدن اقامت ترکیه
۱۴۰۲/۰۲/۱۶
مهاجرتی ترکیه

دلایل رد شدن اقامت ترکیه

اگر می‌خواهید به ترکیه مهاجرت کنید، باید برای دریافت اقامت اقدام کنید. زیرا بدون گرفتن اقامت اجازه کار و تحصیل و... را نخواهید داشت. راه‌های مختلفی برای دریافت اقامت ترکیه وجود دارد اما همیشه با همه آن‌ها موافقت نمی‌شود.

اگر از رد درخواست خود واهمه دارید و یا درخواست اقامت ترکیه شما رد شده در این مطلب از وبلاگ پرشین استار همراه ما باشید تا با دلایل رد شدن اقامت ترکیه به صورت کامل آشنا شوید.

 

رد درخواست اقامت ترکیه یا ریجکت شدن درخواست اقامت

 

رد درخواست اقامت ترکیه یا ریجکت شدن درخواست اقامت

 

روند درخواست اجازه اقامت ترکیه به خودی خود می تواند دلهره آور باشد و در معرض تغییرات مداوم! به ویژه از زمانی که مقامات مهاجرت ترکیه شرایط لازم و ضروری برای اخذ مجوزهای اقامت را مورد بازنگری قرار داده اند و در روند تایید آنها سختگیرانه تر عمل می کنند.

قانون مهاجرت ترکیه حاکی از آن است که یک خارجی در صورت داشتن شرایط لازم درخواست، مجاز به اخذ اقامت ترکیه خواهد بود و بنا به دلایلی مانند ناقص بودن مدارک یا عدم داشتن شرایط لازم ممکن است درخواست اقامت وی رد یا ریجکت شود.

 

متداول ترین دلایل رد شدن اقامت ترکیه

اگر شما قبلا موفق به دریافت اقامت شده‌اید، دلایل رد شدن اقامت ترکیه می‌تواند به خاطر یکی از موارد زیر باشد:

  • یک یا چند مورد از قوانین دریافت اقامت را نادیده گرفته‌اید و آن‌ها را رعایت نکرده‌اید.
  • اجازه اقامت را برای هدفی گرفته‌اید اما از آن در راستای کاری استفاده کرده‌اید که مغایر با آن هدف است.
  • مبتلا یا ناقل یکی از بیماری‌های هستید که سلامت عمومی جامعه را تهدید می‌کند.
  • بدون داشتن اجازه کار، مشغول به فعالیت در ترکیه هستید. بنابراین، نداشتن اجازه کار یکی دیگر از دلایل رد شدن اقامت ترکیه می باشد.
  • بیمه درمانی معتبری برای پوشش‌دهی هزینه‌های درمانی خود در طول اقامت ندارید.
  • آدرس دقیق محل سکونت خود را به دولت ترکیه اعلام نکرده‌اید.
  • در قرار ملاقات راندوو حاضر نشده‌اید.
  • برای نوع اقامتی درخواست داده‌اید که شرایط آن را ندارید.
  • اگر در کارنامه زندگی خود سابقه دیپورت شدن داشته باشید، احتمال رد شدن درخواست اقامت شما بالا می‌رود.
  • باید در مدت زمان حضور قانونی در ترکیه، برای دریافت اقامت درخواست بدهید. اگر مدت حضور قانونی شما به اتمام برسد و بعد از آن درخواست اقامت دهید، درخواست شما رد خواهد شد.
  • داشتن سابقه ریجکت شدن، احتمال رد شدن درخواست‌تان را افزایش می‌دهد.
  • اگر به عنوان فرد مضری برای نظم عمومی و امنیت ترکیه به حساب بیایید.
  • اگر مدارک جعلی داشته باشید یا دولت فکر کند که مدارک شما جعلی است، درخواست‌تان رد، جریمه و دیپورت خواهید شد. این یکی از مهم ترین دلایل رد شدن اقامت ترکیه می باشد.

اگر درخواست اقامت ترکیه شما رد شود، در یک نامه دلایل رد شدن اقامت ترکیه را برای شما توضیح خواهند داد. اما فراموش نکنید که یکی از متداول ترین دلایل رد شدن اقامت ترکیه، وجود اشتباه در اطلاعات داده شده به اداره مهاجرت ترکیه است. باید همه اطلاعات شما با اطلاعات پاسپورت‌تان کاملا یکسان باشد. در هنگام درخواست نیز باید علت اقامت و اطلاعات خواسته شده را به‌درستی تکمیل کنید؛ زیرا هر گونه اشتباه سبب رد درخواست خواهد شد.

 

رد شدن درخواست اقامت ترکیه و تقاضای تجدید نظر

 

رد شدن درخواست اقامت ترکیه و تقاضای تجدید نظر

 

هنگامی‌که درخواست اقامت شما رد شود، یک نامه از طرف اداره مهاجرت ترکیه دریافت می‌کنید. در این برگه دلایل رد شدن اقامت ترکیه یا کسری مدارک شما بیان شده است و باید سریع به اداره مهاجرت ترکیه مراجعه کنید. اگر مدارک شما کسری دارد، سریع آن را تکمیل کنید و اگر درخواست شما رد شده است، می‌توانید برای تقاضای تجدیدنظر اقدام کنید.

اگر درخواست اقامت شما بنا به هر دلیلی از دلایل رد شدن اقامت ترکیه مواجه شد، می‌توانید ظرف مدت 60 روز از زمان صدور رد شدن درخواست، به این نامه طبق قانون اعتراض کنید. شما باید فرم ارزیابی کمیسیون را همراه با دلیل شما برای اجازه اقامت به اداره مهاجرت تحویل دهید.

لازم به ذکر است که درخواست شما باید به زبان ترکی نوشته شده باشد. اگر به زبان ترکی مسلط نیستید، باید به کمک یک مترجم موردتایید ترکیه، اقدام به نوشتن نامه کنید.

با توجه به طولانی بودن فرایند کارهای اداری، توصیه می‌شود برای تمدید اقامت 2 ماه زمان را درنظر بگیرید و هنگام درخواست اعتراض نیز قبل از اتمام مهلت قانونی زندگی در ترکیه، اقدام کنید. معمولا 6 تا 9 ماه طول می‌کشد تا نامه اعتراض شما جواب داده شود.

اگر درخواست اقامت شما طبق دلایل رد شدن اقامت ترکیه پذیرفته نشد، در این حالت به شما 10 روز فرصت داده می‌شود تا از خاک ترکیه خارج شوید. عدم خروج از کشور در زمان تعیین شده، سبب جریمه مالی خواهد شد. میزان جریمه متناسب با مدت زمان اقامت اضافی در خاک ترکیه است.

بنابراین، ما به شما توصیه می‌کنیم که خاک ترکیه را ترک کنید و تقاضای تجدید نظر ندهید. زیرا یک فرایند طولانی است و در بیشتر موارد نتیجه تغییر نمی‌کند و دادگاه به نفع اداره مهاجرت ترکیه رای صادر می‌کند. شما می‌توانید به جای تقاضای تجدیدنظر از یک روش دیگر برای گرفتن اقامت اقدام کنید یا زمان درخواست خود را به تعویق بیندازید.

با رد درخواست اقامت، شما باید 6 ماه منتظر بمانید، سپس برای دریافت اقامت دوباره درخواست دهید.

 

چگونه پس از رد شدن درخواست، مجدد درخواست اقامت کنیم؟

با رد شدن درخواست اقامت، شما باید در مدت 10 روز از کشور خارج شوید و پس از 6 ماه برای همان نوع اقامتی که گرفته بودید، درخواست دهید. اما اگر واجد شرایط دیگری برای گرفتن اقامت هستید، می‌توانید بدون انتظار برای اتمام این فاصله زمانی، برای گرفتن اقامت درخواست دهید.

 

نکاتی که برای جلوگیری از رد شدن درخواست مجوز اقامت توصیه می کنیم

اگر نمی‌خواهید درخواست اقامت شما رد شود، چند نکته وجود دارد که آن‌ها را به شما می‌گوییم تا شانس دریافت اقامت شما بیشتر شود و احتمال رد شدن اقامت ترکیه کاهش یابد:

  • شما 3 ماه فرصت دارید تا بدون ویزا در خاک ترکیه بمانید. در این مدت اجازه کار و فعالیت ندارید اما می‌توانید برای گرفتن مجوز اقامت و دریافت کیملیک کارت اقدام کنید.
  • صادقانه مسیری را که برای دریافت اقامت در نظر گرفته شده است، طی کنید و هرگز از مدارک جعلی استفاده نکنید. زیرا با دیپورت شدن شما، شانس دوباره دریافت اقامت را از دست می‌دهید.
  • در فرایند درخواست اقامت یک مصاحبه در اداره مهاجرت برای شما درنظر گرفته می‌شود. در این مصاحبه سر وقت حاضر شوید؛ زیرا عدم حضور شما مساوی با رد شدن درخواست اقامت‌تان است.
  • بدون گرفتن مجوز کار در ترکیه فعالیت اقتصادی نداشته باشید. زیرا این اقدامی غیرقانونی بوده و در فرایند دریافت اقامت شما مشکل ایجاد می‌کند.
  • قبل از درخواست اقامت، بهتر است همه مدارک موردنیاز را آماده کنید. زیرا داشتن همه شرایط اقامت برای گرفتن اقامت الزامی است.
  • آشنایی و مسلط شدن به زبان ترکی برای زندگی در ترکیه موضوع مهمی است؛ پس برای ساده‌تر کردن فرایند زندگی خود و انجام کارهای مربوط به اقامت، شروع به یادگیری زبان ترکی نمایید. اگر هنوز مسلط به زبان ترکی نیستید، باید در فرایند دریافت اقامت، یک مترجم موردتایید ترکیه را همراه خود برای انجام کارهای اداری و انجام معاملات داشته باشید.

 

پر ریسک ترین و مطمئن‌ترین روش های دریافت اقامت ترکیه؟

 

پر ریسک ترین و مطمئن‌ترین روش های دریافت اقامت ترکیه؟

 

7 روش مختلف برای دریافت اقامت ترکیه وجود دارد که شما می‌توانید با هر کدام از این روش‌ها برای دریافت اقامت اقدام کنید. اما میزان سادگی و سختی آن‌ها با هم تفاوت دارد.

پر ریسک‌ترین روش برای دریافت اقامت، گرفتن اقامت از طریق اجاره خانه است؛ زیرا فقط یک سال به شما اجازه اقامت داده می‌شود و پس از آن باید دوباره فرایند دریافت اقامت را تکرار کنید. قوانین سخت‌گیرانه‌ای در این زمینه وجود دارد بنابراین ممکن است برای سال دوم با درخواست اقامت شما از طریق اجاره خانه موافقت نشود.

برای همین توصیه می‌کنیم تا با خرید خانه‌ای به ارزش حداقل 75 هزار دلار اقامت خود را تمدید کنید. به یاد داشته باشید که با این روش نمی‌توانید پاسپورت ترکیه را گرفته و شهروند ترکیه شوید حتی اگر میزان اقامت شما بسیار زیاد باشد.

مطمئن‌ترین روش دریافت اقامت، خرید ملک است. ملک شما باید بیش از 400 هزار دلار ارزش داشته باشد تا بلافاصله بتوانید شهروندی ترکیه را دریافت کنید. پس اگر سرمایه کافی برای خرید خانه را دارید، می‌توانید با خرید یک خانه مناسب، اقامت دائم گرفته و شهروند ترکیه نیز شوید. البته خرید ملک قوانینی دارد که باید آن‌ها را رعایت کنید.

اجازه تحصیل، مجوز کار و پیشنهاد شغلی از دیگر روش‌های دریافت اقامت ترکیه است. شما با 5 سال کار کردن در ترکیه می‌توانید برای دریافت اقامت دائم درخواست دهید.

 

از دلایل رد شدن اقامت ترکیه، نداشتن مدارک لازم برای تمدید اقامت است

یکی از دلایل رد شدن اقامت ترکیه، نداشتن مدارک لازم برای تمدید اقامت می باشد. پس، اگر نمی‌خواهید اقامت شما رد شود، باید مدارک لازم را برای تمدید اقامت همراه خود داشته باشید و این مدارک در هر نوع اقامتی متفاوت است.

 

مدارک لازم برای تمدید اقامت توریستی

اگر می‌خواهید اقامت خود را از طریق اجاره ملک یا خرید خانه تمدید کنید، باید مدارک زیر را دو ماه قبل از اتمام مهلت اقامت، همراه خود به اداره مهاجرت ببرید:

  • فرم راندوو
  • بیمه نامه
  • کپی پشت و رو از آخرین کیملیک خود
  • رسید پرداخت حق خاک
  • کپی از اولین صفحه پاسپورت و آخرین مهر ورود به ترکیه
  • برگه نفوس
  • قبض به نام شما
  • اجاره نامه نوتر شده با حضور صاحب‌خانه در محل نوتر

از دلایل رد شدن اقامت ترکیه، نقص در مدارک یا بودن اجاره خانه یا برگه نفوس در آدرس فاتیح یا اسنیورت است. توجه داشته باشید که ثبت نفوس در این دو آدرس نیز سبب رد شدن درخواست اقامت‌تان خواهد شد.

 

تمدید اقامت دانشجویی

اقامت دانشجویی از اقامت‌های وابسته است یعنی تا زمانی‌که دانشجو هستید، اقامت شما از طریق دانشگاه تمدید می‌شود اما با ترک تحصیل یا اخراج شدن، اقامت شما لغو شده و باید در اسرع وقت از خاک ترکیه خارج شوید. باید بدانید که از طریق تحصیل در مدرسه، شما نمی‌توانید اقامت بگیرید یا آن را تمدید کنید.

 

تمدید اقامت کاری

تمدید اقامت کاری در ترکیه به دو روش انجام می‌شود:

ثبت شرکت: فرایند ثبت شرکت قوانین و شرایط خاص خود را دارد که می‌توانید اطلاعات خود را درباره آن افزایش دهید و بعد از ثبت شرکت، باید شش ماه منتظر بمانید و سپس برای گرفتن اقامت از طریق ثبت شرکت اقدام کنید. باید بدانید که فرایند ثبت شرکت با فرایند گرفتن اقامت فرق دارد و این دو فرایند جدا از هم هستند پس ثبت شرکت به معنای تمدید اقامت نیست.

کار رسمی در یک شرکت: هنگامی‌که در یک شرکت به صورت رسمی مشغول به کار باشید، به شما اقامت چالیشما ایزین داده می‌شود و تا زمانی‌که مشغول به کار هستید، می‌توانید برای تمدید اقامت چالیشما ایزین اقدام کنید.

نکته مهم این است که مزیت اقامت از طریق کار، امکان تبدیل آن به اقامت دائم پس از پنج سال کار است.

 

سخن پایانی

اگر می‌خواهید برای گرفتن اقامت ترکیه اقدام کنید، بهتر است با دلایل رد شدن اقامت ترکیه آشنا باشید. ما در این مقاله مهم ترین دلایل رد شدن اقامت ترکیه را شرح دادیم و شرایط تمدید اقامت را بیان کردیم تا به شما در فرایند تمدید اقامت کمک کنیم و احتمال رد شدن درخواست‌تان را کاهش دهیم.

بهتر است قبل از درخواست اقامت، شرایط خود را همراه با مدارکی که برای هر نوع اقامت نیاز است، توسط یک شرکت مناسب بررسی کنید. پرشین استار در این راه همراه شما خواهد بود! مشاوران و کارشناسان پرشین استار در هر لحظه آماده پاسخگویی به شما عزیزان هستند.

برچسب های مقاله
اقامت ترکیه
نظرات کاربران
عضویت در خبرنامه
املاک پیشنهادی
تماس با پرشین استار
استانبول / آلانیا
info[at]persianstargroup.com
شرکت پرشین استار
اطلاع از پیشنهادهای ما

شرکت پرشین استار با هدف ایجاد فضایی امن و مطمئن جهت سرمایه گذاری و خرید ملک در ترکیه از سال ۲۰۱۰ و با کادری حرفه ای و با تجربه آغاز به فعالیت کرده است. خرید و فروش ملک در ترکیه، اخذ شهروندی و پاسپورت ترکیه، ثبت شرکت در ترکیه، راه اندازی کسب و کار در ترکیه، اخذ اقامت ترک ... یه از طریق خرید ملک، اخذ اجازه کار در ترکیه و مشاوره سرمایه گذاری در ترکیه بخشی از خدمات مجموعه پرشین استار می باشد. همکاران ما در شرکت پرشین استار آماده ارائه هرگونه مشاوره و راهنمایی صادقانه جهت انتخاب مناسب ترین گزینه ها برای خرید ملک با توجه به سلیقه و توانایی مالی مشتریان خود می باشند. ما به شما کمک می کنیم تا با خرید ملک در ترکیه، به خصوص خرید ملک در استانبول و خرید ملک در آلانیا، ضمن سرمایه گذاری هوشمندانه در کشوری با آینده ای بسیار روشن، فرصت زندگی در محیطی امن و متفاوت در تلاقی اروپا و آسیا را به خود و خانواده تان هدیه دهید. تنوع پروژه ها و املاک پرشین استار، به مشتریان اجازه می دهد تا بتوانند بهترین گزینه را برای خرید ملک به خصوص خرید آپارتمان در استانبول، خرید آپارتمان در آلانیا، خرید ویلا در استانبول و خرید ویلا در آلانیا آن هم با بهترین قیمت انتخاب کنند.

ادامه
Copyright @ 2020 Persian Star