سرمایه گذاری ترکیه

راهنما و شرایط احداث کارخانه در ترکیه
۱۴۰۲/۰۴/۰۴
سرمایه گذاری ترکیه

راهنما و شرایط احداث کارخانه در ترکیه

اگر توانایی مالی احداث کارخانه در ترکیه را داشته باشید، این روش یکی از بهترین فرآیندهای مهاجرت به این کشور است. کشور ترکیه به دلیل بازار عالی و شرایط توریستی هنوز از نظر تولید اشباع نشده است و ایده‌ی تأسیس کارخانه در این کشور یکی از بهترین روش‌ها برای کسب درآمد در ترکیه است.

راه‌اندازی یک کارخانه یکی از بهترین ایده‌های تجاری است که می‌توانید به عنوان یک کارآفرین و سرمایه‌گذار به آن دست پیدا کنید. اگر در حال انجام تحقیق در مورد شرایط عمومی احداث کارخانه در ترکیه هستید؛ در این مطلب از وبلاگ پرشین استار می‌توانید پاسخ سؤالات خود را پیدا کنید.

 

شرایط احداث کارخانه در ترکیه

قانون سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی ترکیه (DYY) بر اساس اصل رفتار برابر است و به سرمایه‌گذاران بین‌المللی اجازه می‌دهد تا از حقوق و تعهدات مشابهی با سرمایه‌گذاران داخلی این کشور برخوردار باشند. شرایط شرکت و انتقال سهام در ترکیه همان است که برای سرمایه‌گذاران محلی اعمال می‌شود. بر این اساس، سرمایه‌گذاران بین‌المللی می‌توانند انواع شرکت‌های مشخص شده در قانون تجارت ترکیه (TTK) را تأسیس کنند.

از انجا که مالیات بر درآمد در ترکیه بسیار کم است، فرصتی مناسب برای سرمایه گذاران و کارآفرینان می باشد؛ اما اولین و مهم ترین شرط عمومی لازم برای احداث کارخانه در ترکیه برخورداری از تمکن مالی برای گرداندن کارخانه و همچنین گذران زندگی خود و خانواده می باشد. برای احداث کارخانه در ترکیه باید مدارک مالی از جمله مدارک مالیاتی خود را به اداره مهاجرت تحویل دهید؛ مدارک هویتی خود (و در صورت وجود شرکا، مدارک هویتی آنها) را نیز باید آماده نمایید.

تهیه مدارک مورد نیاز مانند مجوزها و پروانه های لازم، اساسنامه، مجوزهای محیط زیست و ساختمانی، درخواست از وزارت صنعت و فناوری پیشرفته از دیگر شرایط عمومی احداث کارخانه می باشد.

 

مراحل احداث کارخانه در ترکیه

 

1- ارائه مدارک شناسایی و طرح موضوع کار به سایت مرسیس (MERSİS) به صورت آنلاین

اولین مرحله برای احداث کارخانه در ترکیه، ارائه مدارک مالی و شناسایی افرادی است که قصد احداث کارخانه را دارند. معاملات ثبت تجارت باید از طریق مرسیس MERSIS (سیستم ثبت مرکزی در ترکیه) مطابق با مقررات ثبت تجارت انجام شود. MERSIS یک سیستم ثبت مرکزی است که برای تحقق فرآیندهای ثبت تجاری و ذخیره الکترونیکی داده‌های ثبت تجاری به صورت سازمان یافته، استفاده می‌شود.

2- تأیید مدارک و صدور شماره مالیاتی

پس از ارسال مدارک، باید منتظر تأیید صحت مدارک باشید. در نظر داشته باشید که هرگونه مغایرت و یا نقص در مدارک ارسالی باعث می‌شود مدارک شما مورد تأیید واقع نشود.

3- اثبات تمکن مالی

پس از تأیید مدارک و صدور شماره مالیاتی نوبت به اثبات تمکن مالی می‌رسد. در این مرحله شما باید درصد معینی از سرمایه به حساب سازمان رقابت در ترکیه واریز کنید. معمولاً 0.04% سرمایه شرکت باید از طریق صندوق اداره ثبت تجارت به حساب سازمان رقابت واریز شود. سپس حداقل 25 درصد سرمایه اولیه را در بانکی در ترکیه سپرده‌گذاری کنید و مستندات آن را ارائه کنید. 25 درصد سرمایه تعهد شده باید قبل از احداث کارخانه و 75 درصد مابقی باید ظرف دو سال پرداخت شود.

4- ارائه درخواست ثبت به اداره ثبت تجارت

   برای ارائه درخواست ثبت به اداره ثبت تجارت در ترکیه باید مدارک زیر را ارائه کنید:

  • برگه درخواست ثبت‌نام
  • چهار نسخه از فرم اعلامیه شرکت
  • قرارداد کارخانه که با حضور پرسنل مجاز اداره ثبت تجارت یا سردفتر اسناد رسمی به امضای کلیه سهامداران رسیده است.
  • رسید واریز۰.۰۴ درصد سرمایه شرکت به حساب بانکی سازمان رقابت
  • فرم ثبت‌نام اتاق بازرگانی (دو فرم متفاوت برای دو نوع شخص حقیقی یا شخص حقوقی وجود دارد.)
  • رسید بانکی حداقل سپرده پرداخت شده (حداقل 25 درصد سرمایه).

پس از اتمام مرحله ثبت در اداره ثبت تجارت، اداره ثبت تجارت مراتب را به صورت رسمی به اداره مالیات مربوطه اعلام می‌کند. اداره ثبت تجارت اطمینان حاصل می‌کند که اطلاعات تأسیس شرکت در روزنامه ثبت تجارت ظرف مدت تقریباً 10 روز پس از ثبت شرکت منتشر شود. بلافاصله پس از اطلاع اداره ثبت تجارت به اداره مالیات محلی، پلاک مالیاتی باید از اداره مالیات محلی دریافت شود.

5- صدور کارت بازرگانی و شروع مراحل احداث کارخانه

پس از انجام مراحل فوق، کارت بازرگانی صادر شده و به مدیر کارخانه تحویل داده می‌شود. در این مرحله می‌توان فرآیند احداث کارخانه و تهیه تجهیزات را انجام داد.

6- افتتاح حساب بانکی و معرفی مشاور مالیاتی

پس از شروع کار کارخانه، یک حساب بانکی باید افتتاح شود و یک حسابدار به عنوان مشاور مالیاتی باید استخدام شود و به اداره مالیات معرفی شود.

 

مزایای احداث کارخانه در ترکیه

احداث کارخانه در ترکیه مزایای زیادی دارد که آن را به انتخابی جذاب برای مهاجرت به این کشور و اخذ اقامت ترکیه تبدیل می‌کند. ترکیه از موقعیت استراتژیک گرفته تا نیروی کار ماهر و فضای سرمایه‌گذاری مطلوب، مزایای بی‌شماری را برای شرکت‌هایی که به دنبال راه‌اندازی تأسیسات تولید هستند، فراهم می‌کند.

در ادامه برخی از مزایای کلیدی احداث کارخانه در ترکیه را بررسی خواهیم کرد.

 

1. اخذ اقامت دائم برای خود و خانواده

با احداث کارخانه در ترکیه می‌توانید برای خودتان و اعضای خانواده‌تان اقامت دائم این کشور را به دست آورید. ترکیه یک کشور آزاد با مزایای بسیار زیاد برای سرمایه‌گذاران خارجی است و شما به همراه خانواده می‌توانید زندگی خوبی در این کشور داشته باشید و در صورت اخذ پاسپورت این کشور، به بسیاری از کشورهای جهان‌ بدون ویزا سفر کنید.

2. تضمین شغل

یکی از مشکلات اصلی مهاجرت، پیدا کردن شغل در کشور مقصد است. با احداث کارخانه در ترکیه، شما کسب‌وکار خودتان را خواهید داشت و با توجه به بازار توریستی ترکیه، می‌توانید از سودآوری کارخانه مطمئن باشید.

3. موقعیت جغرافیایی

موقعیت جغرافیایی استراتژیک ترکیه آن را به یک مرکز ایده‌آل برای تجارت بین‌المللی و لجستیک تبدیل می‌کند. ترکیه که در تقاطع اروپا، آسیا و خاورمیانه قرار دارد، دسترسی راحت به بازارهای اصلی اروپا، خاورمیانه و شمال آفریقا را ارائه می‌دهد. نزدیکی آن به مسیرهای اصلی کشتیرانی و زیرساخت‌های حمل و نقل گسترده آن، از جمله بنادر، فرودگاه‌ها و راه آهن، آن را به یک انتخاب عالی برای شرکت‌هایی تبدیل می‌کند که به دنبال ایجاد زنجیره‌های تأمین کارآمد و گسترش دسترسی جهانی خود هستند.

4. نیروی کار ماهر

ترکیه دارای نیروی کار زیاد و ماهر است که دارای تخصص‌های متنوع در صنایع مختلف است. این کشور دارای تعداد بالایی از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی است، به ویژه در زمینه‌های مهندسی، فناوری و فنی. در دسترس بودن نیروی کار ماهر با دستمزدهای رقابتی، مزیت قابل توجهی را برای شرکت‌هایی که به دنبال راه اندازی عملیات تولیدی در ترکیه هستند، فراهم می‌کند، زیرا آن‌ها می‌توانند به مجموعه‌ای از متخصصان با استعداد برای پشتیبانی از فرآیندهای تولید خود دسترسی داشته باشند.

5. هزینه‌های رقابتی

هزینه‌های ساخت و ساز و عملیاتی در ترکیه در مقایسه با بسیاری از کشورها نسبتاً رقابتی است. هزینه نیروی کار، زمین، خدمات آب و برق و مواد خام به طور کلی در مقایسه با کشورهای اروپای غربی کمتر است و ترکیه را به مقصدی جذاب برای کسب و کارهای مقرون به صرفه تبدیل می‌کند. ساخت یک کارخانه در ترکیه می‌تواند مزایای هزینه‌ای را ارائه دهد و شرکت‌ها را قادر می‌سازد تا هزینه‌های تولید خود را بهینه کنند و رقابت خود را در بازار جهانی بهبود بخشند.

6. زیرساخت‌های صنعتی قوی

ترکیه زیرساخت‌های صنعتی قوی ایجاد کرده است که از فعالیت‌های تولیدی و تولیدی پشتیبانی می‌کند. این کشور دارای شبکه‌ای مستقر از مناطق صنعتی و پارک‌های فناوری است که به شرکت‌ها امکانات آماده استفاده و خدمات پشتیبانی جامع ارائه می‌دهد.

 

هزینه‌های احداث کارخانه در ترکیه

هیچ مبلغ دقیقی وجود ندارد که بتوان آن را به عنوان هزینه تأسیس کارخانه در کشور ترکیه ارزیابی کرد. هزینه‌های احداث کارخانه در ترکیه با 2 سؤال مهم از جمله اینکه چه کارخانه‌ای و چه اندازه بزرگ تأسیس می‌شود شکل می‌گیرد.

به طور متوسط ​​برای یک کارخانه کوچک به سرمایه 700000 لیر نیاز دارید. در حالی که برای یک کارخانه متوسط ​​نیاز به سرمایه 3 میلیون لیر با بالا وجود دارد و برای یک کارخانه بزرگ به 6 میلیون لیر یا چند برابر این عدد سرمایه نیاز دارید. در نظر داشته باشید که این هزینه‌ها کاملاً حدودی است و برای کسب اطلاعات دقیق‌تر می توانید با کارشناسان مجرب در این زمینه در ارتباط باشید.

اما به طورکلی برخی از مهم ترین هزینه های احداث کارخانه در ترکیه شامل موارد زیر می باشد:

- هزینه ثبت اولیه کارخانه که با توجه به موضوع فعالیت متفاوت خواهد بود.

- انتخاب زمین و محل احداث کارخانه که می تواند درقالب خرید زمین و اجاره باشد؛ در صورت اجاره کردن، اجاره بها جزو هزینه های ثابت محسوب می گردد. این هزینه (خرید یا اجاره) در شهرهای بزرگ بیشتر خواهد بود.

- حقوق و دستمزد نیروی کار و کارکنان / مهم ترین حقوق پرداختی بابت استخدام یک حسابدار ماهر و مسلط به قوانین مالیاتی و حسابداری است.

- مالیات بر درآمد، مالیات دفاتر رسمی و پلمپ، مالیات محل احداث کارخانه و هزینه های دولتی دیگر مانند آب، گاز، برق و غیره

 

سخن پایانی

احداث کارخانه در ترکیه مزیت های فراوانی را با خود به همراه دارد که یکی از مهم ترین آنها دریافت اقامت دائم ترکیه می باشد! به همین دلیل در این مطلب از پرشین استار شرایط احداث کارخانه در ترکیه، مراحل احداث کارخانه در ترکیه و همچنین هزینه‌های احداث کارخانه در ترکیه را به صورت شفاف بیان کردیم. اگر شما هم قصد مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری و احداث کارخانه در ترکیه را دارید، قبل از هر اقدامی از متخصصین و مشاوران مرتبط کمک بگیرید؛

کارشناسان پرشین استار در این مسیر همراه شما خواهند بود!

نظرات کاربران
تماس با پرشین استار
استانبول / آلانیا
info[at]persianstargroup.com
شرکت پرشین استار
اطلاع از پیشنهادهای ما

شرکت پرشین استار با هدف ایجاد فضایی امن و مطمئن جهت سرمایه گذاری و خرید ملک در ترکیه از سال ۲۰۱۰ و با کادری حرفه ای و با تجربه آغاز به فعالیت کرده است. خرید و فروش ملک در ترکیه، اخذ شهروندی و پاسپورت ترکیه، ثبت شرکت در ترکیه، راه اندازی کسب و کار در ترکیه، اخذ اقامت ترک ... یه از طریق خرید ملک، اخذ اجازه کار در ترکیه و مشاوره سرمایه گذاری در ترکیه بخشی از خدمات مجموعه پرشین استار می باشد. همکاران ما در شرکت پرشین استار آماده ارائه هرگونه مشاوره و راهنمایی صادقانه جهت انتخاب مناسب ترین گزینه ها برای خرید ملک با توجه به سلیقه و توانایی مالی مشتریان خود می باشند. ما به شما کمک می کنیم تا با خرید ملک در ترکیه، به خصوص خرید ملک در استانبول و خرید ملک در آلانیا، ضمن سرمایه گذاری هوشمندانه در کشوری با آینده ای بسیار روشن، فرصت زندگی در محیطی امن و متفاوت در تلاقی اروپا و آسیا را به خود و خانواده تان هدیه دهید. تنوع پروژه ها و املاک پرشین استار، به مشتریان اجازه می دهد تا بتوانند بهترین گزینه را برای خرید ملک به خصوص خرید آپارتمان در استانبول، خرید آپارتمان در آلانیا، خرید ویلا در استانبول و خرید ویلا در آلانیا آن هم با بهترین قیمت انتخاب کنند.

ادامه
Copyright @ 2020 Persian Star